Младата актриса се раздели с деветия сезон на приключението и със своя тим „Елбетица“ след като всички нейни съотборници дадоха вота си срещу нея. Върху камъка името й изписаха жените, които планираха да „счупят“ мъжката хегемония. Към тях се присъедини и сервитьорът Андрей Стефанов. „Зелените“ трябваше да изберат дали в предаването да продължи Присияна или Георги Георгиев, след като двамата излязоха на Арената срещу представителите на „Канатица“ и загубиха. „Елбетица“ прецениха, че земеделецът заслужава повече от актрисата да остане в играта за 100 000 лева. Присияна прие спокойно решението, което не беше взето лесно и предизвика искрени сълзи в очите на съотборниците й.

„Толкова много ми дадохте! Много ви обичам! Благодарна съм за цялото преживяване! Горда съм, че бях в „Елбетица“. Смятам, че отборът ще води докрая и ще е на финала“, заяви тя.

Преди да напусне „Фермата“ завинаги, актрисата показа впечатляваща издръжливоост и мотивация на Арената в тандем с Георги. Двамата се изправиха срещу учителката Теодора Тръндева и дизайнера Сергей Панайотов от „Канатица“ в дуел с непредвидима траектория.