Нейни стари снимки, на които блондинката е по бельо или бански, които повече разкриват, отколкото да скриват части от тялото й се появиха в интернет. Денислава от отбора на "Старейшините" единодушно бе обявена от зрителите за най-красивата и сексапилна участничка в петия сезон на риалити предаването, така че гледките към тялото й се приемат с широко одобрение.

Разголените кадри са правени преди години, много преди изкусителката със сини очи да натрупа популярност от малкия екран. Интересното е, че дори след "Игри на волята" Денислава продължава с разсъбличането, пише България днес. Наскоро девойката се пуска по халат, който щедро разгръща и отдолу се виждат частите на бельото й. На по-стари снимки позира по бански, като акцентира върху дупето си. Денислава не се свени да се показва и в домашни условия, като не носи много дрехи и край леглото.

Зашеметяващата блондинка може да се похвали не само с красиви очи и чудна гръд, но и с отлични задни части. Денислава вероятно се гордее с дупето си, защото щедро го показва в социалните мрежи. На няколко кадъра хубавицата позира в гръб, но мъжките погледи слизат надолу.

Не е ясно дали блондинката има гадже, като през последните седмици се завъртяха няколко популярни мъжки имена, които евентуално са делили един юрган с нея. Но нищо не е официално и до тогава алфа-мъжкарите смело я атакуват със сърца и обяснения в любов. А Денислава си пуска снимки, на които е сама, като от време на време разнообразява с кадри, на които е с други участници от "Игри на волята".