Зрителите за пръв път ще могат да проследят трудния път на водещата, разказан лично от нея и нейните родители и приятели. Изненада за Бесте ще бъдат колегите и продуцентите от bTV, които ще разкажат колко е отдадена на работата си, а тя, от своя страна, ще признае, че вече ги чувства като свое второ семейство. Най-вълнуваща ще бъде срещата с нейната майка Нели, която емоционално ще разкаже за трудния им житейски път. Бесте е била едва на 9 месеца, когато баща ѝ заминава за Турция, за да търси работа, но така и не се връща обратно в България.

"Останахме сами… Бесте ми даваше сила и смисъл за живот. Тя самата е преминала през ада и рая", открито ще разкаже майката на журналистката. „Цял живот се опитваме да изграждаме мостове помежду си, които така и не се случиха“, през сълзи ще сподели Бесте за отношенията с баща си Субхи Карадаг.

Най-неочаквана ще бъде именно срещата с него! Водещите Нели и Меги откриват баща ѝ и той дава специално интервю за дъщеря си. „Развълнувах се много! Дори не знаех как изглежда, не съм го виждала от години“, през сълзи ще признае Бесте.