Певицата и компанията й са проверявани с часове на границата, не може да си намерят винетка, попадат в торнадо, а кокошки и телета изскачат по пътя и плашат Сузанита. Всичко започва още на границата. „Там беше страшен тараш“, сподели сексбомбата и шокира феновете си. „Тарашиха ни багажа, свалиха абсолютно всяка една чанта... Ровиха, търсиха, но не откриха нищо“, оплака се блондинката от екшъна на турската граница.

Това забавило Сузи и нейните приятелки с часове, а на всичкото отгоре накрая се оказало, че мацките нямат винетка. „Слизаме на една гумаджийница да попитаме откъде може да си купим винетка и гумата на един тир гръмва“, казва уплашената певица, която явно се е стреснал от силния гръм.

Сузанита и компанията вече са отчаяни от своето пътешествие и продължават да се въртят наляво-надясно за винетка въпреки хаоса около себе си. „Взехме проклетата винетка и… то не беше вятър , то не беше торнадо, дъжд, виелици“. По пътя към магистралата се оказва пълно с кокошки. Затова певицата и компанията й се придвижват много бавно, защото се притесняват да не сгазят някое животно. После докато похапвали се появило куче, след него две кози.

Все пак след всички тези препятствия Сузанита и компания пристигат в хотела и се настаняват, но 7-8 часа по-късно.„Надявам се приключенията да свършват дотук“, въздиша Сузанита.