„Наслаждавам се сега на любовта. Такава романтична връзка ме устройва в момента, не желая сватба и битовизми. 19 години живях в брак с първия и втория си съпруг и вече не искам да се омъжвам“, категорична е Наталия. Тя е в страхотни отношения и с двамата си бивши, те никога не я забравят на рождените й дни. С втория съпруг Такис Дреттакис дори излизат на вечери, събират се на празници и се грижат поравно за сина си, писа "Галерия".

Споделяя, че и с двамата си бивши е в прекрасни отношения, но за да го постигнат „беше огромна работа и от двете страни“. „Всеки един мъж, с когото съм имала сериозни отношения, ме е научил на нещо и съм благодарна на съдбата, че сме се срещнали. Така беше и с Делчо, първия ми съпруг. Трудно ни беше в началото, но той ме научи да не мрънкам, а да се взема в ръце и да правя това, което най-много обичам - психологията. Много се обичахме, но химията изчезна. И след като изчистихме „боклуците“ от живота си, той тръгна в посока „здравословно хранене“, аз започнах с консултациите. Така всеки намери ново поприще и заживя щастливо“, разказва Наталия за живота си с първия й съпруг, с когото била в брак цели 11 години.

Тя изненада мнозина с раздялата си и с втория си съпруг Такис. Те така и не обявиха причината, но Кобилкина категорично отрича, че е намесен трети човек. С него сексоложката живя 9 години. "Трябват, да загърбиш егото си и да изпитваш безусловна любов към другия. Не изключвам дори някога пак да се съберем, ако направим трансформацията, но засега ни е добре поотделно“, казва Наталия.