Както вече е известно Денислава Велкова, която благодарение на женските си номера и хитрите ходове на майка си Виолета Стайкова, успя да се добере до финалната седмица в „Игри на волята“, е гадже с победителя Иван Рълев. Пред камерите самият Рълев споменава, че се познава с Виолета доста преди снимките на предаването и дори я определя като сродната си душа.

Тези кадри не бяха излъчени от продукцията, но станаха ясни от думите на Мартин Елвиса, който на няколко пъти в предаването цитира Рълев. От свои източник в кухнята на шоуто, репортер на LifeOnline.bg научи, че връзката на Дени с Рълев е започнала още в предаването.

„Двамата се криеха да се натискат по ъглите, докато никой не ги гледа и няма камери…“, разказва човек от екипа и добавя, „вероятно под давление на майка си се е захванала с него предусещайки победата му…“, намеква източникът за меркантилното поведение на майка и дъщеря.

Близки до Денислава разказват, че тя има фикс идея да е известна и затова се бута във всички риалити програми, уви засега е успяла да влезе само в „Един за друг“ и „Игрите“. Вероятно затова тази пролет се захвана и с Кристиан Кирилов (Митака от „София ден и нощ“, б.а.), с надеждата покрай него да припомни за себе си. Връзката им обаче приключи малко преди да започнат снимките на предаването.