Нана Гладуиш окончателно слезе от родния ефир, след като последната година често отсъстваше от него. Както вече писахме, любимката на зрителите от предаването "Съдебен спор" е решила да сложи край на кариерата си и да емигрира заедно със семейството си в Америка. От няколко години насам те прекарваха в Щатите по един-два месеца годишно, а сега окончателно щели да заживеят зад Океана за постоянно.

Нана и съпругът й Джонатан дори са инвестирали в свой собствен имот. Съвсем скоро са сключили сделка за покупка на огромна къща, която се намира в един от топлите щати. Мъжът на тв звездата заминал за Америка преди нея, за да преустрои бизнеса си там. Къщата е с огромен басейн в непосредствена близост до океана, твърдят източници на Lupa. Имение от такъв клас струва поне 6 милиона долара, категорични са брокери.

Всеизвестно е, че британецът е мултимилионер и откакто се ожени за Нана, бизнес делата си въртеше от България. Той е собственик на един от огроните колцентрове, които обслужват целия свят, има още и проспериращ бизнес с комуникации и криптовалути. Наскоро се наложило да се установи в Америка, където е меката на този тип дейност и няма как - нормално е цялата фамилия да го последва.

Семейството иска да предостави и по-добро бъдеще на сина им Джейсън, който е вече в тийнейджърска възраст. Той е запален по тениса от съвсем малък и вече жъне успехи на корта. Тренира професионално и според учителите си бил следващата голяма тенис надежда в световен мащаб. В Щатите обаче щял да има много по-голямо поле за изява и отлични условия за тренировки, така че пътят му към Големия шлем да бъде по-лесен.