„Ще е зодия Овен“, обяви попфолк звездата в студиото на „Преди обед“. Самата тя е родена през март и ще посрещне новия член на семейството на едва 45 години. Певицата довери още, че се е запознала на паркинг с бъдещата си снаха. „Първата ни сгледа беше на голям паркинг в родния й град. Стори ми се много мило момиче. Беше обаче и малко притеснено, защото все пак аз съм известна личност“, разказа бъдещата баба. „В първия момент си помислих, че това е поредното момиче“, признава тя. Много скоро обаче се уверила, че това е жената на живота на големия й син.

„Аз също съм мил човек и много лесно могат да ми се качат на главата“, сподели още изпълнителката. „Голямо щастие е да имаш внуче! Наследниците са много важни за всеки човек!“, радва се тя.

По думите й научила благата вест в семейството непосредствено преди голям концерт. „Синът ми го каза с един изцъклен поглед и аз веднага го попитах: „Това ли е, за което си мисля?“. И той отговори, че чакат бебе“. Не можете да си представите какви чувства, какви емоции забушуваха в мен. Предпочитах да изживея тази радост сама, но така се получи, бях на сцената“, каза Деси Слава.