Иван Рълев бе попитан за отношенията им и по време на гостуването си в "На кафе", където зъботехника даде яснота и защо точно е приключил връзката си с красавицата. "Не сме един за друг. Просто не се получи", заяви той пред Гала, а след това изтъкна и най-съществената причина за краха им.

"И двамата сме много амбициозни, а смятам, че в една връзка в бъдеще това ще е проблем", каза още победителят, който майката на Дени също много харесваше и със сигурност би насърчавала тяхната връзка. Рълев обаче подчерта, че с блондинката са запазили приятелството си, но пък загатна, че явно са имали доста кавги извън малкия екран. "Не искаме да се караме по грозен начин", с недомлъвки спомена той. Приближени до амбициозната варненка издават, че това бил сериозен проблем и при другите й връзки. Не случайно за последните две години и половина тя е късала с трима. Освен с приятеля си Даниел, с който участваха в "Един за друг", тя имаше краткотрайни отношения и с блогъра Стефан Попов-Чефо, а преди да влезе в "Игри на волята" завъртя женения Кристиян Кирилов, познат от сериала "София ден и нощ".

Роденият в Симитли младеж подчерта отново, че в момента няма връзка и дори не иска такава. "Фокусиран съм изключително в професията си и това не ми дава възможност да намирам време за гадже. Искам в даден момент да имам здраво семейство. Сега ако не си дам 100 в работата, то кога?!", заключи 25-годишният мъж. Някои обаче предполагат, че той всъщност се е съберал с бившата си приятелка Йоана.