"На гърба на някой смазан и превит човек, ти да се чувстваш прекрасно, граничи със садизъм", признава фолкпевицата. "Аз съм имала две връзки, в които е имало насилие", разкрива Деси, която неслучайно е участник в инициатива в подкрепа на борбата срещу домашното насилие. В нея са се включили още колежките ѝ Кали, актрисите Глория Петкова и Яна Маринова, писателката Цветелина Цекова.

До този момент ДесиСлава не се е осмелявала да признае за преживяния ужас, затова и почитателите ѝ са шокирани от признанията. Певицата обаче не разкрива самоличността на насилниците, нито разкрива подробности за случаите. Деси изтъкна, че най-големият червен флаг в отношенията трябва да бъде неоснователната ревност.

"Много е важно и трябва да се знае, че всеки човек си има личното пространство и трябва много да държи на това. Не се страхувайте да признаете, че има проблем, защото сме длъжни да покажем на децата ни какво е човек да бъде щастлив", сподели още в социалните мрежи Деси и призова всеки да подкрепи фондацията, която стои зад инициативата.