Веселин Маринов или Емилия е първи в това да издаде албума си на флашка? Това е спорният въпрос, който дебатират фенове на двата лагера.

Тези дни изпълнителят на "Горчиво вино" се похвали с нов албум, който няма да е на диск, а на другия носител, който е широка практика по света. Със сигурност никой не е очаквал от Веско точно такова решение, имайки предвид че почитателите му в повечето случаи са 50+. "За първи път в популярния жанр се издава албум на флашка. Малко трудно се случи това, докато намерим самата фирма, която да отпечата флашката", заяви в интервю за Гала Маринов.

Самочувствието му да е първи в това обаче е безсрамно, смятат фенове на Емилия, които изтъкнаха, че любимката им е първата певица у нас поддела тази крачка. Блондинката издаде албума си "Акула" на такъв носител доста преди Веселин Маринов да се сети затова. В попфолк бранша тя е първата, но далеч преди нея същото направи Прея. "Ко каза, ко? “балсам” за сетивата ми!!! Първи албум на флаш памет??? Веселин Маринов, коментарите ми са излишни При положение, че го е видял и се запознал изобщо с идеята за подобен носител от нашата флашка “АКУЛА”, изведнъж ПЪРВАТА ФЛАШКА", коментира подчинен на Емилия в социалната мрежа.