Освен това малкият Стораро се похвали и с новата си придобивка – часовник Rolex, който обикновено цената му варира между 15 и 19 хил. евро, но това са дребни суми за семейство Стораро, имайки предвид чисто новите им возила и подаръците помежду им.

Попфолк певецът обича да си прави сам на себе си подаръци, така че не е ясно дали той самия се е наградил с него или го е получил от скъп за него човек. За предишния рожден ден Ерах Стораро се обзаведе с чисто ново BMW за 250 хил. лв. Тогава каза, че първият човек, който е повозил е баща му. И сега не пропусна да сподели скъпият на сърцето му автомобил. Семейство Стораро са известни с луксозните подаръци. Наскоро самият Тони Стораро пръсна луди пари за Lamborghini. Луксозното возило струвало около половин милион лева. Фики Стораро плати 20 бона за гривна на баща си. Бижуто е дело на световноизвестна френска марка, изработена от 14 к злато.

“Баща ми заслужава подаръци всеки ден. Купих я без повод, просто от любов и признателност. Според мен не е нужно да има някакъв конкретен празник, за да се опитваме да зарадваме близките си”, каза пред „Телеграф“ Фики Стораро. Той добави, че всеки един ден е прекрасен повод, за да покажеш на някого, че го обичаш и да му благодариш за това, че е в живота ми. Тъй като у нас няма къде да се закупи подобно бижу, Стораро – син закупил гривната от представителен магазин в Гърция.