Лоренцо, който само преди броени дни попадна в скандал с наркотици, сподели видео в личния си профил в мрежата, на което позираше в компанията на нова красавица с тъмноруси коси. Това ли е новата веднага попитаха последователите му, след като видеото обиколи нета.

Разбира се, появиха се предположения, че хубавицата явно е новата му приятелка, щом я е поканил на празника на майка си. Въпреки сериозните проблеми, които си навлече тези дни, Лоренцо демонстрира безгрижие и добро настроение. Коментарите под видео, на което Маринова целува по ухото синчето предизвика и остри критики. "На мама наркоманчето", безкомпромисно заявиха някои. "Нека наистина Лоренцо да бъде по-послушен и да не посрамва прекрасната си майка, която наистина е национално съкровище. Някак си майка му не заслужава синът й да присъства в новините с такива "изяви", коментираха други.

Софка събра близки и приятели в ресторант край София. На събитието присъстваха Преслава и мъжът й Павел, Тони Стораро, Меди и много други изпълнители. И както един от гостите сам сподели: "За първи път присъствам на рожден ден, на който всички ca големи певци". Маринова не пропусна да поздрави гостите си с няколко свои песни, като беше особено щедра към музикантите, на които раздаде едри бакшиши в знак на благодарност. Тържеството завърши подобаващо с близо 10-минутна заря.