Само Коко се пребори за мечтаната победа и взе голямата награда от 100 000 лева благодарение на зрителския вот. От отбор „Елбетица“ място на последната права заслужиха сервитьорът Андрей Стефанов, земеделецът Георги Георгиев, продавачката на цветя Емилия Георгиева, студентката по право Линда Бонева и балерината Мартина Сергиева. От конкурентния тим „Канатица“ към тях последен се присъедини футболистът Костадин Велков, след като срази в оспорван дуел съотборника си, колоритния земеделец Кенан Асил.

Последна остана Линда, след нея се нареди Мартина. 10 процента от зрителския вот взе Жоро, който стана четвърти, видя Hotnews.bg . Трети се класира Андрей. На второ място остана Еми. "Фермата" ще има и юбилеен, десети сезон, защото водещите Иван Христов, Андрей Арнаудов и Гергана Гунчева обявиха, че всички желаещи вече могат да се записват за участие.

"Борих се да възтържествува справедливостта, не се отказах в нито един момент", каза веднага след финала Коко, чиято победа бе очаквана. Синът на футболния треньор Тони Велков бе любимец не само на участниците, но и на зрителите, които имаха най-важна воля в определянето на шампиона.

Той се представи добре и на игрите, като стана победител в Алманаха. Събра и 12 гласа от участниците в предаването, като всички от неговия отбор дадоха гласа си от него и дори един от "Елбетица" гласува за него. Така Коко прекъсна линията от четири победи на жени във "Фермата" в последните години.