По традиция дамите, претендентки за голямата награда и сърцето на най-популярния неженен мъж, са готови на всичко, за да приковат вниманието. Ето, че вече е ясна и една от горещите участнички, а в случая положението наистина намирисва на пожар, защото става дума за новоизлюпена фолкпевица, която е решена на всичко, за да стигне до финалната права. Това е Киара Маджарова.

Новият сезон стартира през февруари, а по всичко изглежда, че бургаската красавица има намерение да съблазнява сериозно един от най-успешните млади предприемачи у нас - Александър Младенов. Киара е бивша гимнастичка с куп титли зад гърба си, но сега гради кариера на фолкпевица. Тя има издадени няколко самостоятелни песни, както и колаборации с Емануела, Илиян Бойд и Залия. А всички, които са гледали клиповете ѝ "Фетиш", "Закачен" и "Вън, вън", вече са наясно, че младата изпълнителка е особено разкрепостена и определено не се притеснява от нищо, пише "Филтър".

Разбира се, според мнозина новоизлюпената чалга звезда влиза в "Ергенът", за да натрупа по-бързо слава и да си направи реклама, която й е особено нужна в този момент. Същото направи и Джия в миналия сезон на романтичното риалити. А дали ще успее да съблазни най-желания тв ерген, предстои да разберем.