На снимката е популярната Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе, която е извадила на показ силиконовите си гърди. Виждали сме и друг път изкуствени гърди, но този път напористата инфлуенсърка ни остави без дъх от нескопосано поставени импланти. В социалните мрежи вече се заливат от смях заради колаж на Ивка и Гонзо, като приликата е в гърдите им.

Ивка се е снимала с весела компания в мрежата, а тя на преден план е изпъчила изкуствения си бюст. Хората се хванаха за главата от непрофесионалната работа на нейния пластичен хирург. Двете топки на брюнетката са стигнали почти до шията ѝ, а началото си водят от подмишниците.

"Такова огромно разстояние между гърди не сме виждали. През годините е имало и други окепазени звезди, но тази бие всички рекорди. Явно не е имала достатъчно пари и се е доверила на некадърник. Потресаваща гледка", гласи един от коментарите, пише Лупа.

JTK5bta.md.jpg

"Как може подобно нещо да се взема за някаква. "Игри на волята" се изложиха брутално с нея, като я взеха да им води подкаста. Нея ще я запомня с интервюто ѝ как мъжете ѝ свършвали на лицето и цялата се мажела в сперма. За такива трябва арест", гневи се друг потребител в мрежата. Наскоро Ива се похвали, че за своите 23 години е спала "само" с 20 и няколко мъже...