Зрителите останаха без думи от наглото и лицемерно поведение на менторката и участничката от отбора й, които се опитват да излъжат всички, че двете нямат история още от преди срещата им в "Гласът на България". Кюстендилката е представяна като върховен музикален талант, като на фона на други участници в "Гласът", пеенето й е нищо особено, но все пак се ползва с връзките на менторката си. Илиева я закриля още преди години като нейн артист в лейбъла й "Стерео стая", а също така момичето й е участвало и като подгряващ изпълнител на няколко нейни концерти. Затова репликите, които двете си разменят в ефира на Би Ти Ви всеки път, звучат повече от нелепо и супер нагласени.

"Преди се хвалех, че работя с Камен Донев, сега Камен Донев се хвали, че работи с мен!", анонсира представянето си тази вечер Сашка, на която очевидно не й липсва самочувствие, но защо пропуска да каже, че не Донев я бута, а нейната менторка в "Гласът"? Дотук върховното й описание от нейната уста не секва: "Аз съм музикалният хамелеон на България тази година. Започнах с американски блус, минах през български фолклор и дори показах типична неаполитанска песен. Реакцията на публиката и треньорите след всяко мое изпълнение е моят най-голям подарък", самоизтъква се връзкарката, която заяви също, че като видела всички на крака, изпитвала неописуемо щастие. Къде ги видя обаче тези на крака? Вероятно има предвид, когато е пяла на концертите на Мария.. Но внушение е това, което се опитва да направи тя в случая!

Госпожицата също така го играе, че не може да повярва на думите на Мария Илиева от нокаутите. Като например това, което каза в минал епизод: "Това е най-силното изпълнение в историята на The Voice в целия свят", сякаш Илиева е гледала абсолютно всички сезони на всички възможни формати! "Не знам дали е така, но оценката на такъв голям изпълнител ме кара да се чувствам окрилена", коментира в стил Мария Илиева участничката. Подобни изказвания са запазена марка на поп звездата, така че нищо чудно, че протежето ги повтаря като първолак азбуката. "Благодарна съм, че съм на полуфинал и че ще имам възможност да покажа още една своя различна страна, която даже може би не подозирате, че нося в себе си. Не се страхувам, но се вълнувам и съм много щастлива, че ще бъда оценявана от публиката. Знам, че ако съм искрена, вие ще го усетите и няма как да останете безразлични. Днес най-голямото признание за мен ще бъде ако ви докосна и вие ме подкрепите, за да отида на финал", гласеше още речта на наперената дебютантка. Но с такъв гръб, нормално да звучи толкова убедена.

Естествено след изпълнението й тази вечер на Mamma Knows Best, менторите чинно пригласяха, но имат ли избор, нали трябва да угодят на каката на поп музиката. Изчерпаният Лечев ръкопляска и видимо изсмука от пръстите си само това: "Супер, направо ми завря кръвта, браво!" Дара също го повтори: "Ти си такъв огън, такава емоция, невероятна си!" А Мария пък какво да каже друго: "Аз абсолютно си стоя зад думите, защото ти си много специална, машина за вокално майсторство. Като добавим към това невероятната харизма, младост и разкошност, сценично поведение, аз съм толкова благодарна и щастлива, че си на тази сцена. Това беше най-доброто откриване на всички сезони в "Гласът на България" дотук". Словоохотливата Илиева обаче явно по начало си пече работите по този начин, тъй като публиката трудно може да запее повече от две нейни песни, без дуетите й. Но това не й пречи да бъде на червения стол, където да дразни зрителите с лицемерното си поведение и разбира се да тика нейните хора. Но зрителите не са глупави и в крайна сметка не отредиха на финала място на Илиевото протеже! И така някак самочувствието на Съни (творческият псевдоним на девойката, както е представяна и преди години от менторката си) изхвърча безславно, но язък за някой от талантите, които трябваше да бъдат на нейното място на полуфинала, но не бяха, защото не се ползваха с такава протекция.