Такъв слух се понесе усилено веднага след като красавицата обяви, че най-после е бременна от Ники Михайлов. Плеймейтката цели 9 години не можеше да зачене от сина на Боби Михайлов. Именно за да се сдобият с наследник, Николета и Николай отидоха до Турция, където са едни от най-големите светила в ин витро процедурите. Оказало се обаче, че няма нужда от това.

"Докторите ни направиха пълни изследвания – и на мен, и на Николай, и установиха, че нямаме несъвместимост. Затова и не направихме ин витро. Казаха, че просто трябва да се успокоим и нещата ще са наред. Заминахме на почивка и чудото се случи", разказва пред свои приятели Лозанова.

Тези дни Ни Ло отново понатрупа доста лайкове с последната си публикация в Инстаграм. Плеймейтката сподели снимка от асансьора, за която позира в сатенена рокля, която подчертава наедрялото й бременно коремче. След това в поста й се забелязва и снимка на нейния любим Николай Михайлов, а след фотото на вратаря на Левски следва и кадър на тяхното куче. Моментите споделени от Ни Ло натрупаха близо 20 000 лайка от нейните фенове в социалната мрежа.