Приятелят на водещата с най-дълъг стаж в ефир отскоро е водещ на сутрешно дамско предаване в кабеларка, собственост на създателя на ансамбъл „Българе“. Танцьорите от състава забавляваха зрителите на финала и явно по тази линия и Стефан е бил уреден да се покаже в най-гледаното време.

Развоят на събитията в последния епизод на риалити шоуто предизвика силен зрителски интерес и стана категоричен фаворит сред предаванията в петъчната вечер. Финалът на деветия сезон на формата е проследен от средно 861 000 зрители и е привлякъл вниманието на над 38% от аудиторията в двете основни възрастови групи – 18-49 и 50 плюс, което е почти двойно по-висок резултат спрямо следваща телевизия в класацията в часовия пояс.

Стефан водеше преди години „На кафе“ заедно с Гала, но за първи път се появява по Би Ти Ви. Земеделецът Георги Георгиев може и да не се справи добре на арената, но пък най-сетне срещна любовта, която упорито търсеше по време на цялото предаване. Той и актрисата Присияна Люцканова откровено признаха, че вече делят общ дом.