Примата на попфолка представи видеото към новия вариант на песента „Скъпи, купи ми нещо”, която през 1998 г. изпълняваше в дует с вече бившия си мъж – композиторът Илия Загоров. В парчето с актуалния аранжимент Глория е заместила бащата на дъщеря си Симона с рапъра Устата, който напоследък се изявява като русофил. Иван Динев, както е истинското му име, също се е включил в осъвременяването на песента, като е вмъкнал свои рими. Сред тях е:

„Селфи с милфи и диаманти, в каляски с лъскави джанти”. В края на парчето, в чието видео Глория се поклаща в ритъм, Устата изненадва и с лично откровение: „Не е лесно, щом си известна. Всичко ще ти купя само, за да блесна. Защото кефиш ме даже и като човек, фен съм ти още от миналия век”.

Накрая в дуетът става трио, тъй като се включва и дъщерята на певицата – Симона Загорова. Глория, която тази година отбеляза 50-тия си юбилей, е запазила оригиналния текст на песента, както и музиката, на които е автор самата тя. Така че не е сигурно дали примата въобще е питала бившия си мъж дали има против да изпълни отново парчето им, но вместо с него, да е в дует с рапъра Устата. Все пак Глория и Илия Загоров, който от години живее в чужбина, днес са в добри отношения. Двамата даже пяха заедно през февруари миналата година на кръщенето на внучката си Галина, кръстена на известната си баба, припомня "Уикенд".

Глория, която е вече 30 години на музикалната сцена и продължава да е сред най-ангажираните певици в бранша, е щастлива и в личен план. Певицата не крие любовта си с Добромир, който празнува 37-мия си рожден ден през септември. Двамата вече отбелязаха година, откакто публично заявиха връзката си.