Бившата тв водеща и друг път е експериментирала с визията си, но като цяло, през годините се е придържала към русото. За съжаление, кичурите ѝ са се изтощили от перхидрола и се е наложила промяна. От последните снимки на Вулева в мрежата се вижда, че вече е с кестеняв цвят на косата. Почитателите ѝ я окуражават да го запази и казват, че така е по-свежа. На кадрите се забелязва още, че Албена позира пред празничната украса в петзвезден хотел.

Преди време тя прие исляма и вече не е християнка. Въпреки това обаче, не се е отказала напълно от магията на Коледа. Дори украсява елха в дома си за добро настроение, което противоречи с мюсюлманската религия. Устатата дама от няколко години работи в Кипър като рецепционистка. Тя се е установила там и все по-рядко се връща в България. Бившата водеща на хитовото предаване „Сигнално жълто” живее в град Пафос. Понякога пътува и до други държави на почивка. Тя не крие, че си търси и заможен кипърец по примера на чалга ветеранката Петра. Такъв обаче все още не се е появил на хоризонта.

JABG8aS.md.jpg

Албена скоро ще чукне 48 години, но казва, че мъжкият интерес към нея изобщо не е секнал. Най-много ѝ се радвали чужденците. „Често ме бъркат за рускиня или украинка, не се връзват на лъжите ми, че съм туркиня. Та така... Съществувам си тук под прикритието на рускиня и обирам покани за кафета”, споделяла е авторката на „Сигнално жълто”.