Шоуто ще тръгне в ефира на Би Ти Ви а продуценти на проекта ще са Иван и Андрей. Предаването за първи път тръгна точно по тази телевизия през 2008 г., а в следващата Слави Трифонов бе негов продуцент. След дългогодишна пауза то продължи по конкурентната Нова телевизия, но с днешна дата там предпочитат да заложат на "Като две капки вода".

Куп красавици от шоуто "Ергенът" също са получили покана за участие, но все още са в процес на размисъл. Имената за водещите на предаването също още не са избрани. Предпочитани са мъж и жена, а каст свързва имената на няколко български звезди - Алекс Сърчаджиева с Калин Сърменов, Александра Богданска и Орлин Павлов, Зейнеб Маджурова и музикантът Евгени Генчев, тазгодишния ерген.

Досега наградата в четирите сезона не е била парична, а символична - победителите се окичват с титлата "Крал и кралица на бала". Единственото, което блазни всички участници досега, са били хонорарите, които всеки един индивидуално подписва. Досега най-много е взел Ицо Хазарта през 2013 г. Той се разписвал за внушителните 7000 лева за всяка седмица, прекарана в шоуто. Лошото момче на "Ъпсурт" дълго време избягваше изяви в риалити формати, които могат да му навредят на имиджа, но накрая и той не устоя на предложението на продуцента Нико Тупарев.

Най-скандалният победител досега в играта стана фигуристката Албена Денкова, която грабна наградата през 2014 г. с партньор Калоян. Тогава 80% от зрителите смятат, че победата й е била нагласена. А като говорим за шоу, най-забавно за зрителите е било участието на мустака Милко Калайджиев. Неговият фокстрот с партньорка - танцьорка Елена Мерджанова, дъщеря на депутата от БСП Атанас Мерджанов, е гледан най-много във видеата на предаването, пише "България днес". Информацията не потвърдена официално от телевизията или продуцентите, а вестникът е объркал снимката на Ивет Горанова с модната шефка Ивет григорова, така че не е сигурно колко може да се вярва на цялата информация.