Актьорът и актуалната му изгора живеят под един покрив. Те обитават апартамента на артиста в центъра на София и явно се разбират много добре, защото връзката им процъфтява. Червенокосата хубавица се занимава с финанси - работи в голяма фирмa за производство на растителни масла и слънчоглед, а преди това е била кадър на една от водещите банки в страната.

Запознати твърдят, че Елеонора не се отлепяла от Блатечки и го придружавала дори по време на служебните му ангажименти. Наскоро са били заедно в Испания, където Асен е представил пиесата „Този филм” с колежката си Антоанета Добрева. Че са пътували заедно в чужбина, ги издаде самата Нети, пускайки обща снима в социалната мрежа. На кадъра се забелязва и Васил Василев - Зуека, който емигрира в страната на Сервантес преди 2 лета. „Прекрасна среща със Зуека и съпругата му Ани! Разговори, смях - няма как да е иначе, когато си с тези хора! Много съм щастлива, че харесаха пиесата “Този филм”, която играхме с Асен Блатечки в Аликанте”, коментира съпругата на певеца Дони.

Приятелката на Блатечки не е от артистичните среди, но добре се вписва в компанията, ако съдим по фотосите в инстаграм. След раздялата си с Диляна Попова родният секссимвол се опитваше да пази личния си живот в тайна, но неотдавна призна, че сърцето му отново е заето.

Асен е убеден, че привлича жените не толкова с външния си вид, колкото с буйния си темперамент. Именно с пламенния си характер той успял да спечели и сърцето на Елеонора. „Жената до мен не е успяла да ме укроти. Ако ме укроти, няма да съм ѝ интересен!”, разсъждава актьорът. Досега всички му връзките се проваляха с гръм и трясък, но може пък настоящата да издържи на времето и житейските изпитания.

Говори се, че Блатечки трудно преживял раздялата си с Диляна, но след известно време осъзнал, че е било за добро. Манекенката е признавала, че и двамата са с трудни характери, затова не се разбирали добре. Често стигали до скандали, а от това страдал и синът им Борил. С днешна дата обаче поддържали нормални отношения заради детето и оставили неприятностите в миналото.