Теодора Духовникова навърши 46 години и избра да отбележи празника си по доста необичаен начин, без шумно парти, както обикновено прави. В поста си тя предава разговор между нея и съпруга й Стефан, с когото са заедно повече от 20 години.

„Имам рожден ден, Стефане, купонче, нещо?“, започва тя. „Стига с тия купончета, моето момиче, душа не ти остана от тия купончета“, й отвръща Стефан. И след като с известна нотка на съмнение и колебание все пак се съгласява с него, Теодора пита какво ще правят. „Мальовица, леки преходи, минерални бани, малка ракийка вечер, чудно ще е“, отвръща и той. „Мислиш ли?“, пита Теди, защото все пак има рожден ден и мисли, че трябва да има нещо по-така.

„Има нещо „по-така“ и то е, че никога не е късно за най-здравословния рожден ден в живота ти“, допълва актрисата под поста и продължава с думите: „Само със Стефан, с грейка и термо чорапи по пътеката към Мальовица и каква гореща, минерална баня след тоя поход, от който ми пламнаха бузите и ми се подпали кръвта. И я усетих, че си е моя, моя тая кръв и още е там и гори, и ми върши работа и че нормалното човешко тяло има нужда от усърдие, а душата - от мир и една честна и вкусна храна за вечеря и една (две) хубави ракии преди сън и един човек, който те обича“, завършва публикацията си в социалните мрежи Духовникова.