Съвсем скоро Ни Ло ще роди момче на вратаря на "Левски". Едно от първите неща, които Николета ще направи, щом изминат няколко месеца от появата на първия й мъжки наследник, ще е да подмени силиконовите си импланти в гърдите. Знойната сексбомбата вече се е консултирала със специалисти. И дори планирала всичко, за да може деколтето й отново да е пълно и да хваща окото отдалеч, пише България Днес.

По време на бремеността, а и малко след нея бомбите на НиЛо ще се променят и това ще наложи подмяната на балкона й. Николета се фука с един от най-апетитните бюстове в България и със сигурност няма да иска той да не е във форма. Николета досега е лягала няколко пъти под ножа, за да увеличи гръдната си обиколка. За последно преди няколко години тя наля още 450 кубика и трудно някоя дреха би удържала дините й.

В същото време близки до семейството на Ники М. и Николета издават, че звездната двойка вече е избрала името на първото си общо дете. Очаква се бебето да се роди в първите седмици на новата година. Лозанова хлътна по наследника на Боби Михайлов още като ученичка. Запознават се през 2006 г. на конкурса "Мис Плеймейт", който пловдивчанката печели, а футболистът е в публиката. Следват бурни страсти, раздели, други партньори и... последно събиране. Двойката обаче не планира засега да се жени. Вратарят на "Левски" и секссимвол номер 1 на България смятат, че бракът е отживелица и не е най-важното нещо на света. Лозанова има рожба от първата си голяма любов - Валери Божинов. Детето им носи името Никол. Малката принцеса на Николета очаква с нетърпение появата на братчето си.