От снимката, която публикува в социалните мрежи Галена показа, че е посрещнала новата година със своята половинка - бизнесменът Галин Анастасов. Певицата вероятно е съчетала празнуването семейно на мястото където е имала участие, впечатление прави и изящната рокля в холивудски стил, която вероятно е от колекцията на личния й моден бранд. "Сякаш неусетно мина. Но беше хубава. Във финалните ѝ мигове неволно се сещаме за важните хора от изминалата 2023. За мен това включва и всички вас, с които споделих поредната успешна музикална година. Благодаря ви! Дано сте добре, дано се намирате в живота си там, където искате да бъдете. Знам, че чрез музиката ще бъдем заедно и в Новогодишната нощ. А когато часовникът удари полунощ, нека кристалният звън от чашите шампанско постави началото на най-прекрасната 2024. Наздраве", написа фолк звездата.

Колежката й Емилия, която може да мине за нейна двойничка с визията си от новогодишната нощ пък се показа от гардеробната си. Ангелогласната блондинка разходи феновете си сред марковите тоалети и чанти като показа част от новия си дом. Малко преди празниците, семейството й се нанесе да живее в нов просторен апартамент, в който очевидно има място и за дълъг коридор с гардероби за дрехите на бившата пайнерка.

Доста по-вълнуващо отрази празника Андреа, която сякаш цели да ни покаже, че в живота й има нов мъж и това е турският актьор Емре Озмен. Очевидно от публикуваните снимки и видеа, става ясно че двамата са празнували в изискания ресторант Mesai Karaköy в Истанбул, видях HotNews. "Много ви отива този мъж!", не пропуснаха да поласкаят певицата, феновете й. Други им пожелаха много щастие и любов. "С такъв мъж би трябвало вече да не се сеща дори за Кобрата", коментираха още новата любовна развръзка.

Окрилена от това, че през изминалата година стана майка на син, Камелия не пропуска да покаже радостта си от този факт. Изпълнителката на "Залеза и зората" публикува нов емоционален кадър с наследника си. И двамата в червено. Посланието на звездата беше повече от сполучливо, спрямо баналните новогодишни речи. "Мили хора, искам да ви пожелая да бъдете здрави. За мен тази отиваща си година беше най-различна и най-изненадваща. Разбрах, че очакванията и плановете отиват в съвсем друга от мен очаквана посока. За това разбрах за себе си,че НИЕ хората притежаваме само две неща. Нашето време и нашата енергия. За това, прекрасни хора, не губете енергията и времето си за глупави неща, за глупости и за глупави хора. Обичайте себе си, живота си и това, което сътворявате", написа Ками.

Софи Маринова, вярна на това да изненадва с визия и лафове, показа ексцентрична новогодишна визия. Гримът й успя да я направи различна от масовката. Ромската перла посрещна 2024-а в компанията на колегите си Фики и Тони Стораро, с които очевидно имаше съвместно участие.