Той е готов с няколко песни, които звездната му майка вече е чула. Ангажимент „Иска му се да се завърне на пазара, но детето реши рап да пее. Аз в едната крайност, той в другата. Пуска ми няколко песни, мисля, че ще ви харесат“, разкри Софи пред светската репортерка Елизабет Методиева в рубриката й в „На кафе“.

Маринова за първи път потвърди официално и информацията, че сватбата на Лоренцо няма да се осъществи. „Преди 5-6 месеца се раздели с годеницата си и си е сам. Не можеш да се мешаш на младите. Каза, че още се чувства малък и не иска да се ангажира със семейство. А аз му казах, както реши, не се бъркам“, допълни Софи.

Тя е категорична, че не се бърка в избора на жени на сина си. „Аз съм казала на Лоренцо, че която обича, която и да си хареса - ако ще да е стара, деца да има, ако той си е щастлив, аз ще я приема. Тя ще бъде моя дъщеря“, казва певицата. За пръв път проговори и за болката, която й е донесла вече отминалата 2023 г. „Само не ми хареса за тая година, че татко си отиде. Ракът го умори, иначе щеше да живее 100 години. Когато имаше рожден ден и му честитях, му пожелавах да живее 100 години. Той ми отговаряше да не се меся в работата на Господ, защото може да реши да живее 101“, спомни си с обич и усмивка за татко си Маринова.