Изключително слабите жени сами се похвалиха в инстаграм, че са предпочели прегръдките с децата пред потенето във фитнеса., а Григора дори обяви, че е изяла купища шоколад и сладко. Пепе пък се пусна от залата с чаша вино в ръка и нарече тренировката си "активна почивка". Майката на три деца има фигура на момиче преди пубертета, която няма как да поддържа само с разходки.

"По време на празниците си позволих да гледам филми, да пия максимум чаша червено вино вечер, да се разхождам без да се тревожа, че не спортувам активно, практикувах дълбоко дишане, прекарах чудно време в игри и прегръдки с децата /естествено повишаване на нивата на окситоцин в тялото/", сподели инфлуенсърката.

Григорова отиде по-далеч: "Качих 2-3 килограма по празниците и не си мръднах пръста да тренирам, дори да ходя. Изядох всичките кексове и шоколади, не отговарях на мейли и ето, че Земята не спря да се върти, всичко си е на мястото, само едно е по-различно. Сенките под очите ми не са лилави, а пулсът ми пак е в норма. С всичко това ви казвам - обичайте се! Когато вие сте добре, всичко, което вършите ще бъде пълноценно, хората около вас ще са щастливи".