Секссимволът на родното кино и театър Аня Пенчева става майка на фолк звездата Фики, пише „Телеграф“. Големият син на Тони Стораро зарадва феновете си в първия ден от новата година, като пусна тийзър на предстоящия си клип, който се очаква да бъде пуснат днес. Във видеото Фики е с изцяло променена визия, наподобяваща Джейсън Момоа в ролята му на Аквамен, както и че в него участва голямата актриса Аня Пенчева.

„От няколко години той мечтае да снима с нея, още откакто ги събрах в турнето от поредицата „Актьорските вечери“, където бе специален музикален гост. Ето че сега се появи подходяща песен и нямаше никакви колебания кой да изиграе майка му. Режисьор е едно младо момче. Снимките започнахме на обяд и приключихме в три сутринта. Специално с Аня снимахме около 4 часа. За общите им сцени наехме една вила в Горна баня - имахме както вътрешни снимки, така и в градината. Това беше точно в деня, в който заваля първият сняг“, разказа Кирил Кирилов.

Във видеото мениджърът на безброй от най-големите български актьори също има роля, но не на екрана, а зад камера. „Аз направих стайлинга на Фики - той е със зелени очи, дълга коса и целият в татуировки. Аня нямаше нужда от стайлинг, тъй като трябваше да изглежда по домашному. За Фики избрах да го облека във висша мода - с кожено елече, панталон. Като цяло е по-разголен, защото идеята ми беше визията му да е по-секси. Съблякох го и гол до кръста, да му се радват жените“, издаде още продуцентът от „Ажур Пико“. Другите кадри са заснети в столичен пиано бар, а за песента Кирилов каза, че е много хубава балада, но по-ритмична. „Темата е за невъзможната любов, каквото искаме да имаме като на родителите ни. Излиза на 5 януари“, добави той.