За първи път го виждаме с рус цвят на косата, а изглежда това е някаква мода отново сред мъжете. Дори Азис сподели в социалните мрежи, че ако Галин е бил роден в чужбина, с неговия талант, щеше да е аналогия на колумбийската звезда Малума. Освен със смяната на цвета на косата, изпълнителят на "Монопол" впечатли фенките си с изваяно голо тяло, което показва в последните си кадри.

Новите снимки Галин сподели по повод петия рожден ден на собствения му музикален лейбъл "Алфа мюзик". Към каталога му вече има доста изпълнители, сред които Лидия, Десита, Симона, Доника, Ивайла, Мирела, Адам и Алпай. Твърде възможно е да предложи договор и на Дебора от Стара Загора, която преди няколко месеца бе нарязана от гаджето си с макетно ножче.

Галин разбуни мрежата и със своите скорошни наблюдения, че българската музика остава недооценена в страната ни. Хитовият попфолк изпълнител пусна серия сторита в Инстаграм, чрез които обяснява как вече има много родни хитове с кавъри на сръбски. „Толкова много български хитове има преведени на сръбски… Когато бях в Сърбия, обаче не чух нито един от българските оригинали в заведенията им. В България обаче по-скоро българският вариант няма да чуеш, но ще се въртят кавъри или оригинали на всякакви езици“ – споделя огорчението си попфолк идолът, цитира Блиц.

Навръх Нова година по традиция не работеше и замина далеч от България. Очаква се до седмица да се завърне на музикалната сцена и отново да радва почитателите си със своите песни.