Че очаква близначки знаели само мъжът й Стоян Балевски и тяхната първородна дъщеря Мириам. Родителите и на двамата до последно нямали представа за щастливата вест. "До много късно никой не знаеше, че очакваме близнаци. Искаме да изненадаме всички в семействата ни с тази новина. Почти до последно не им казахме. Някъде в седмия месец, научиха. Нямаше как да крием повече пищната ми бременност", разказва Зейнеб за появата на Василиа и София, които през септември 2023 отпразнуваха първия си рожден ден.

Първородната им дъщеря Мириам знаела за очакването на сестричките, защото вече била проговорила и тъй като е много бъбрива, постоянно се изпускала пред родата: "Моите сестрички, като дойдат вкъщи..." "Но така и никой не се усещаше, че тя им говори бъдещи факти. Беше голяма изненада за всички, още повече че и мъжът ми има брат близнак", сподели още в "Преди обед" Зизу, станала популярна след участието си в първия "Биг Брадър" у нас.

Брадърката отрече, че ще се завърне в ефира като водеща на "Денсинг старс", както се говори напоследък. "Не знам за пролетния сезон дали ще съм на линия, но есента ще съм тук при вас", обеща тя.