Синът на бившия футболист Валери Божинов и фолкпевицата Алисия, който е на 16 г., за сефте показа гадже. Любимата му се казва Ивет Кочова и изглежда по-голяма от него, но засега не е ясно дали това е така. Знае се едно - девойката вече е спечелила мама Алисия на своя страна. Дотолкова, че певицата посрещна Нова година с младата двойка на Малдивите. Не е ясно дали с тях е бил и настоящият любим на Алисия, когото тя ревниво крие.

Компанията замина за райското място малко преди настъпването на 2024-та. Останаха там около 10 дни. Именно от Малдивите Валери-младши и Ивет демонстрираха любовта си. Девойката качваше сторита почти всеки ден, които само Hotnews.bg има. В тях двамата се наслаждават подобаващо на романтичното място. Кочова показа и посрещането на Нова година. За компанията това се случи на брега на океана, където им бе приготвена маса със свещи. Преди това Ивет и Валери се снимаха за спомен до един от басейните в комплекса.

Влюбените младежи и Алисия отседнаха в едно от най-луксозните места на Малдивите - The Westin Maldives Miriandhoo Resort. Курортът е под шапката на една от най-известните вериги в света "Мариот". Разположен е във водата в биосферния резерват на ЮНЕСКО в атола Баа, заобиколен от Индийския океан. Разполага със 70 вили. Най-евтината нощувка в момента е $845. Със сигурност около Нова година цените са били по-високи. Самата Алисия не се натрапваше много на влюбената двойка. Тя все пак качи няколко самостоятелни снимки от райското кътче, пише "България днес".