В интервю за радио Веселина певицата е категорична, че не е била в болница заради предозиране с дрога или пък с модерно средство за отслабване, пък и не мисли, че има много колеги певци, които злоупотребяват и с двете. Hotnews.bg обаче уточнява, че тя сама даде повод за слухове и недобросъвестни публикации, като в поста си в социалките обясни, че е в болница, без да дава повече подробности, явно с цел реклама.

"Прочетох няколко коментара, които не отговаряха на мен или на името Роксана - недейте хора, аз не съм от певиците, на които им се носи слава на такъв изпълнител. Не мисля даже, че и масово колегите го правят", казва хитовата изпълнителка.

Певицата отрече и слуховете, че чака бебе и обясни, че е претърпяла операция в Турция заради киста в гърлото. Интервенцията била наложителна, но изпълнителката вече е в България и засега се възстановява добре: "Успешна е операцията ми, но като цяло бях стресирана от цялото това нещо. Не знам какво ще се случи с гласа ми от тук нататък, всички знаят че това е целият ми живот", казва Роксана пред радио Веселина.