Милионерската съпруга страда от Мусофобията - ирационален страх от мишки. Това е една от най-често срещаните фобии, която изправя на нокти много мъже и жени, но не само. Слоновете също се страхуват от мишки, защото са бозайници.

Повечето бозайници имат мозъци, които са програмирани да отскачат назад или да се стряскат от същества, които се втурват набързо. Слоновете, независимо колко са големи, също се стряскат от неща, които се движат бързо срещу тях, като мишките. Гущерова не е сама сред известните българки в страха си от мишки. В същия тест в инстаграм, който попълни Гущерова, Николета Лозанова също призна, че не обича гризачите.

Майката на четири деца издаде още, че е висока 167 сантиметра и носи обувки №38. Тя пийва розе и любимият й цвят е този на любимото вино. Светлана крие цели 11 татуировки, които може да вижда само съпруга й. Рисунките по тялото определено са изненада за феновете й, които я следват в социалките и които не са ги забелязвали. Плеймейтката, която винаги споделя, че дължи прекрасната си форма на фастинга, очаквано предпочита да хапва морски дарове, а сред неустоимите храни за нея са още шоколад и сладолед.