Това е първата поява на пайнерката в шоуто на Дългия и ще се помни винаги. Слави си позволява доста фриволно поведение и неуместни намеци към гостенката си, което породи сериозни съмнения дали между тях в онзи период не е имало нещо повече.

Слави Трифонов помоли певицата да изпеят и хита ѝ „Погледни ме в очите“ заедно. През цялото време водещия я гледа в очите, както се пее и в песента. Тя го закача на няколко пъти с реплики, припомня Блиц. „Един път му се е паднало на човека“, казва певицата след като Годжи пуска реплика и успява да ги разсмее преди да запеят песента. Певицата пее, а Слави Трифонов я гледа и се включва във втората част. Музиката на „Ку-ку бенд“ прави така, че да звучи още по-прекасно цялото изпълнение.

След песента Слави Трфонов ѝ казва: „През цялото време съм те гледал в очите. През цялото време, да не кажеш после, погледни ме в очите и кажи. Всичко, само дето не съм казал думите, но сега трябва да се опознаем повече, сега не мога изведнъж.“ Анелия се разсмива и после в процеса на разговор разкрива, че има човек до себе си, който я обича и тя го обича и се извини шеговито на Слави.