Деси обаче май се срамува от песента с колежката си и много нагло я неглижира, което не остана незабелязана от почитателите на Рени. Певицата с ангелски глас спретна голяма интрига и не знаем как ще се измъкне от кашата, която сътвори навръх Нова година.

Деси Слава реши да пусне анкета в официалната си страница във Фейсбук и да разбере от почитателите си коя нейна песен от 2023 година са харесали най-много. Тя споменава дуета си е Емир Джулович, дуета с Джордан, самостоятелната песен "Дилър на любов" и кавъра, който направи на песента на Емануела "Нотариално заверен". Нито дума за дуета си с Рени.

Това не остана незабелязано от почитатели, които харесват тяхното парче и в коментари са оставили точно това предложение за хит на годината. Доста от тях негодуват, че не е професионално така да пренебрегва дуета си с Рени, пише Блиц. Самата песен е писана от Деси и е подарък за Рени, но по-късно се разбират да я запишат двете. Деси не се включва в клипа, като уж не могли да си стиковат почивните дни, но последната изцепка на Деси ясно показва, че за нея този проект с колежката й не означава нищо.

"Това е жестока обида за Рени. Нито един изпълнител не би се почувствал добре от това неглижиране на труда. Явно не е искала да пее тази песен, след като първо я подаряват, след това не се снима в клипа. Много несериозно, жалка работа. Деси ми падна в очите", гласи един от коментарите в мрежата.