Певицата, която се хвалеше, че младият й любовник я гледа като писано яйце, е била зарязана от Анастас Червенков преди няколко месеца. Наско Салфетката, както е известен 35-годишният мъж, искал да има деца от нея. 48-годишната певица уж се съгласила да роди от младия си мъж и започнала хормонална терапия за инвитро, но бързо спряла хапчетата на своя глава и тайно от половинката, пише "Уикенд". Наско се надявал да стане баща, а Кали лъжела, че пие хормоните.

В края на миналата година, милионерът спипал брюнетката, че не приема лекарствата и я зарязал с шумен скандал. Най-доволни от развоя на събитията били родителите на Наско, които въобще не одобрявали връзката с кака му Кали. Тя е с 14 години по-голяма от вече бившия си любим. Двамата изкараха заедно пет години и се очакваше любовта им да прерасне в брак.

Кали е признавала, че и трите й раждания са били много рискови, защото има сложна коремна операция, която е вследствие на тежка катастрофа. След това три пъти ражда секцио, а преди няколко години се подложи на поредната интервенция на корема, за да заличи белезите си.