Пред време брюнетката беше против естетическите корекции, но откакто прехвърли 40-те, е размислила по темата. Тя смята, че няма лошо в това, човек да се опъне в една по-зряла възраст. Актрисата и водеща си е правила още устните и скулите, но без да прекалява с обема.

"Много се харесвам" Дори изглеждам по-добре, отколкото на 20 години. Освен това съм и помъдряла", хвали се звездата, цитирана от "Уикенд".

Hotnews.bg припомня, че през идващия телевизионен сезон ще гледаме бившата манекенка в една от главните роли на "Алфа"-крими сериала, който пуска bTV. Продуцент и режисьор е Димитър Коцев – Шошо, а сред актьорите освен Мария са обичани и утвърдени лица от екрана като Стефан Вълдобрев и Петър Антонов, които си партнират чудесно с млади, талантливи и с огромен потенциал професионални актьори. Вълдобрев зрителите ще видят в ролята на блестящия следовател Макс Ръсин. Преподавател в катедра Наказателно-правни науки, Ръсин подготвя своето професионално завръщане към оперативната работа като ръководител на новосформиращия се отдел Серийни престъпления.

Той трябва да избере хора за своя екип измежду четирима от своите студенти – Рая (Валентина Каролева), Крис (Спартак Панталеев), Филип (Георги Богданов) и Мина (Виолина Доцева). За подбора му помага психологът и бивша негова съпруга - Жана (Мария Силвестър) и неговият близък приятел и криминален журналист – Лео (Петър Антонов). Ръсин събира финалистите в неугледно място, което нарича Фризера – работното пространство, в което ще им предоставя стари случаи с променени имена и обстоятелства. Това, което никой не очаква, е завръщането на един сериен убиец, което ще промени изцяло хода на събитията и живота на всички.

Заснет е и новият сезон на "Бригада нов дом", в който Силвестър ще работи с нов майстор. Караджов не намери място в новите епизоди, но тя остана като водеща.