Искам да използвам трибуната, за да благодаря на Би Ти Ви за сътрудничеството през тези 5 години", потвърди новината актьорът Михаил Билалов в „120 минути". Вече бившият водещ индиректно обяви и причината-смяната на програмните директори в първата частна телевизия. Той нарече уволненият Христо Хаджитанев свой приятел и основен идеен двигател на предаването.

„Научих много, всичко тръгна съвсем на шега. Христо Хаджитанев ми се обади и каза, искаш ли да си водещ на предаването. Преди това бях гледал френския "Стани богат" и така започнах”, върна се назад във времето Билалов. Миналата година обаче Хаджитанев бе изхвърлен от Би Ти Ви, а мястото му зае Апостол Пенчев, който успя да направи от Нова телевизия най-гледаната през 2023 година.

Доказаният професионалист се завърна с много хъс в Би Ти Ви и вече дава заявка, че зрителите ще имат много нови възможности за качествени зрелища с нови предавания като „Денсинг старс”. Той обаче не харесвал твърде скования Билалов, който не показва дори една стотна от артистичния си талант като водещ на „Стани богат”. След като разбрал, че така или иначе ще бъде сменен, актьорът решил сам да напусне с обяснението, че има твърде много други ангажименти.