Майката на четири деца е постъпила в болница, най-вероятно от стрес и изтощение, след като само преди дни получи заплахи да бъде залята с киселина.От вчера блондинката е под лекарски контрол и на вливки, които да подкрепят организма й. Светлана отново притесни последователите си в Инстаграм, където качи снимка от болничната стая.

На ръката й е сложен абокат.Към сторито си Гущерова не коментира какво е състоянието й, но най-вероятно има връзка със заплахите от миналата седмица. При подобни закани всеки човек не би издържал психически, особено пък когато става дума за жена и най-вече майка, която се грижи за четирима наследника.Освен публикацията си в Инстаграм, с която уведоми обществеността, че животът й е застрашен, Гущерова не е коментирала в детайли случилото се. Това е напълно разбираемо, най-малкото защото моделката подаде жалба в полицията, където в момента се води разследване.

"Обърнах се за помощ към полицията! Искрено се надявам органите на реда да приемат присърце случая и човекът, който стои за всичко това, да получи заслуженото!", написа преди дни Гущерова в социалната мрежа. От семейството й отказват също информация дали престоят й в болница е бил краткотраен и тя вече си е у дома, или все още е под лекарско наблюдение.