Прославилата се като една от първите участнички, прекрачили прага на Къщата на „Биг Брадър“, се посвети изцяло на майчинството, а преди смяташе, че най-важна за нея е кариерата в телевизията. Преди 4 години красавицата стана майка за първи път, когато на бял свят се появи дъщеричката й Мириам. Още оттогава Зизу се записва да посещава най-различни практики и курсове за бъдещи родители, пише "Галерия".

Прочита всевъзможни книги и публикации свързани с това как да отглеждаме децата си и както тя казва: „Пренесох любопитството си върху този тип обогатяване“. Дори се среща със специалист по детски сън, който да я напътства как да се наспи и тя, а и в същото време децата й да не прекаляват с поспиването. „Мириам спеше перфектно до към 7-8-ия месец, след това сънят и се наруши. Почнах да се интересувам по темата и прочетох, че има регресия на съня при малките деца и при бебетата също. Така стигнах до една прекрасна консултантка по детски сън, която всъщност мога да нарека приятел - Елена“, разказва Маджурова, която преди десетина години се обвързва с милионерския наследник Стоян Балевски.

След напътствията на специалистката, брадърката успяла да върне дъщеря си към нормалното спане. „Стигнахме до чудесни резултати с нея. Не че философията е много голяма, но посъветвани от баби и дядовци, се поддаваме на това бебето да спи колкото иска, да се събужда когато си иска, но аз крайно не вярвам на това. Затова при мен всичко е по часове. Всичко е математика и се следи, включително, когато не съм у дома и близнаците съм оставила при майка ми или някой друг помощник“, разказва за майчинството си бургазлийката.

Затова и преходът към отглеждането на близнаците Василиа и София е една идея по-лесно за младата майка, макар и да се е сблъскала още по-сериозно с недоспиването. През септември миналата година бебетата навършиха 1 годинка, като Зейнеб гордо се хвали, че е успяла да се капсулира в отглеждането им с днешна дата. „Ненаспаната Зейнеб я позна ват само у дома. Тази една година не бях много лесна, затова съм благодарна на бащата“, смее се чаровницата.

Не определя състоянието си като следродилна депресия, тъй като се страхува от подобно определение. „При мен настъпи подобен род състояние в следствие на безсънието. Но не се оплаквам, защото ние със Стоян сме заедно от 13 години. В добрия смисъл решихме късно да станем родители Поживяхме си, по-пътувахме си преди това“, отчита тя навременното си отдаване на семейството. А дали вече не е дошло време за сватба? „Ако ме бяхте попитали преди пет години, бих казала да, защото обичам да организирам събития. Ако в момента кажа „да“, мога да излъжа, но и може да не излъжа. Бихме могли да направим такова празненство, да отпразнуваме любовта“, категорична е водещата.