Емблематичният „Мистър Стани богат“ се завръща като водещ още тази пролет. Снимките на новия сезон стартираха през уикенда. Обичаният журналист и радио водещ ще задава въпросите на участниците в най-популярната игра за знание в света.

„Завръщам се у дома и нямам търпение отново да стисна ръката на най-умните хора на България! Очаквам всички, които са готови да премерят знания и сили в любимата игра, да седнат на Стола на богатството и заедно да стигнем до 15-ия въпрос!“, казва легендарният водещ, с когото „Стани богат“ стартира в България през 2001 г.

„10 години по-късно хората у нас са се променили, жокерите са различни, поколенията са нови, но голямата игра все още очаква да бъде спечелена и се надявам точно аз да поздравя победителя в нея“, споделя вълнението си Кънчев, не случайно наричан от феновете на играта Мистър Стани богат.

„Стани богат“ е една от най-гледаните продукции в българския ефир, която вече над 20 години не спира да вдъхновява. И през новия сезон тя ще предложи на зрителите на bTV обогатено съдържание, интересни участници, многообразие от емоции, динамична игра на знания, драматични ситуации и най-вече забавление и време за цялото семейство. “Стани богат” е формат на Sony Pictures Television.