Двете продават луксозни недвижими имоти в агенция която обслужва богаташи, петимни да се вредят с имот в Бояна или Драгалевци. В агенцията работят предимно красиви и елегантни брокерки, мъжете са рядкост, а началничките са също жени, при това три. В тази дамска джунгла могат да оцелеят само най-оправните, категорични са конкурентки на Бека и Алиева.

За разлика от Бека, която има дъщеря и няколко връзки с известни мъже зад гърба си, Алиева няма деца и в момента пази дискретност дали има любим. На 31 януари тя ще стане на 43 години, но мъжът, с когото най-често може да бъде видяна, е брат й, по когото много дами се облизват. Алтен е старши консултант, за разлика от Ива, която засега е само консултант, след като дълги години градеше кариера в рекламата. Тогава тя имаше връзка с богат грък когото заряза заради шеф Манчев.

Алтен Алиева и Ахмед Доган бяха заедно около 10 години. През 2001 г. Доган се запознава с бляскавата красавица на конкурс за красота. Инициативата е на Дарина Павлова, която е пионерката в запознанствата на манекенки с баровци. Тогава Алтен е на 19. Не след дълго колите с гавазите на Доган вече акостират пред училището на Алтен и тя навсякъде движи с охрана. Запознати твърдят, че Доган с трепет е чакал да мине абитуриентският й бал, за да заживее с нея. След това тя се мести във вилата на ДПС в полите на Витоша, спира изявите като манекенка и дори почти не излиза от къщи. Грижи се като родна майка за щерката на лидера на ДПС от брака му с Ширин Карнобатлъ Демет. Не минаваше 15 септември, без Алтен да изпрати в Италианския лицей ученичката Демет, но днес двете не поддържат близки отношения. Връзката с Доган приключи през 2015 г. и красавицата трябваше да започне да работи.

Алтен е с бакалавърска степен по икономика на туризма и магистър по финанси. Запалва се от професията на брокер преди време и преминава курс по обучение в продажбите на недвижими имоти.