Изпълнителката на "Водка с утеха" отбеляза годишнината на другия край на света -в Сингапур. След като събира тен на плажовете в Тайланд, Преслава отиде и до Сингапур и се настани в 5-звездния хотел „Marina Bay Sands“ със световноизвестния си инфинити басейн на последния етаж. Нощувката в него започва от 1100 лева, а тъй като Преслава е избрала екзотичната екстра – „изглед към градините край залива“, цената скача с още 200 лева.

"С радост и благодарност отбелязвам 20 години на сцената, 20 години напълно посветени на моята страст - Музиката. ❤️⁣ ⁣20 години пълни с щастие, песни и много емоции!⁣ ⁣Сякаш е сън, от който не искам да ме будите никога, защото аз все още съм онова момиче, което иска просто да пее! 😇⁣ ⁣Да съм до ВАС, без да искам другаде!

Вие сте моята вдъхновителна сила за всяка нота и текст, моето гориво и сърцето на моята творческа душа. ⁣ ⁣Благодаря ви от сърце за всички моменти на магия и страст през тези години. Благодаря ви, че сте с мен и празнуваме този ден заедно!🎤🎶⁣ ⁣Това е моята сбъдната реалност…⁣ ⁣Благодаря ви за това изживяване, за цялата неописуема обич и подкрепа през годините, за всички моменти, в които сте изпълвали сърцето ми с безброй усмивки! 🙏⁣ ⁣Обичам ви!!!❤️❤️❤️ ⁣ ⁣Музиката е моят живот, а вие сте най-любимата ми песен!", написа Преси. Тя получи поздравления от Джена, Анелия, Галин и други колеги.

Азис обаче честити важния празник на приятелката си Галена. "20 години на музикалната сцена! 20 години ни учиш как и какво е да бъдеш истинска звезда! Обожавам те", написа ромският славей.