"Не сме п*дерасти!", категорично заяви актьорът Филип Буков, след като гръмна нета с видео как се целува с колегата си от "Татковци" Стоян Дойчев. "Това е само шега и няма нищо повече", разясни секссимволът на филмовата гилдия. Всъщност артистите са решили да яхнат последната модна вълна в интернет - да запишат видео как имат снимка на половинката си в портмонето, и впоследствие да я покажат в кадъра на видеото.

Буков решава да направи нещата малко по-разчупени - да не се снима с годеницата си Ива, а със свой приятел, и то не кой друг, а актьорът Стоян Дойчев. Сексапилната звезда показва портмонето си, в което има паспортна снимка на брадатия колега, след което се показват двамата как правят романтичен танц и хоп - двамата се целуват. Феновете изпаднаха в шок, пише "България днес". Никой не очакваше изкушаващият всяка една дама Филип да хване... Стоян!

Jap9V8G.jpg

Оказва се, че зад това сензационно клипче няма само желание да се скандализират зрителите, но също е и история. "Дълго време имах снимка на Стоян в портмонето си и просто решихме, че ще бъде забавно да направим такова видео", обясни главният актьор от "Аферата Пикасо" и добавя: "Не се целувам с момче за пръв път, ние сме артисти и е част от нашата работа".

Измежду многото коментари на стъписани почитатели, разбира се, имаше и доста цинизми, на които Буков отговаря с чувство за хумор. Някои казват, че привлекателният актьор всъщност прави такива изцепки, за да привлече вниманието на гей аудиторията, въпреки че е хетеросексуален. Този метод е доста популярен в Холивуд и дори си има термин - куийрбейтинг. "Няма такова нещо", отрече Филип и допълни: "Просто искахме да си направим шега".