След като неотдавна двете показаха, че са се помирили, това не стигна на клюкарите, които продължиха тезата, че Петя и Галя не се обичат хич. Миналата вечер Галена имаше юбилеен концерт по случай 20 години на сцената, но на събитието не бе забелязана вечната й конкурентка, а вероятно е била сред поканените, предполагаха гостите.

Напук на отсъствието й, Галена взе, че я спомена в интервю за "На кафе". Пред светската репортерка Бети Методиева, певицата призна: "Честитихме си с Преслава юбилеите преди два-три дни и си пожелахме да устискаме поне още 10 години, а след това ще видим".

Певицата не скри, че е обмисляла вариант и за голямо шоу в най-голямата зала у нас. "За голям концерт много мислих, но не бях готова поради здравословното ми състояние. През последната година се чувствах доста отпаднала физически, отделно имунната ми система беше доста занижена и за мен е недопустимо ако поема такава отговорност, да не се представя така както искам на 1001%. Не искам да разочаровам първо себе си, а след това и всички останали", категорична бе звездата.

Галена за първи път потвърди публично, че с продуцентите от "Пайнер" са се разделили. "Няма никакви драми с напускането ми, в прекрасни отношения оставам с компанията и съм им благодарна за всичко, което направиха за мен", заяви тя.