"Мога да стисна ръката на Момчил, мога и да стисна ръката на Виолета. Бих искал да стисна ръката и на Рълев, но не бих го направил. Защото те не искаха да признаят, че се познават още преди "Игри на волята". Не знам какво са имали предвид, но тя му е била сродната душа, това той сам го каза. В момента, в който ги сложиха в едно племе, играта му беше много лесно, то даже нямаше игра", коментира Мартин в интервю за Мон Дьо.

След това бизнесменът обясни, че е скаран с Рълев, с когото демонстрираха приятелство след края на "Игри на волята". "Той направи нещо, което за мен е изключително недостойно. Казах му, че не беше окей, че е предателство и такова нищо аз никога не бих направил. Това е нещо, което засяга и друг човек. Ако той някъде поиска да го каже, нека го каже. Аз не искам да го коментирам", отсече още разочарованият покерджия. Елвиса обаче уточни, че третото лице в дразгата не е Денислава. "Тя няма нищо общо със ситуацията. Не е и човек от Игрите", поясни Мартин. Дали обаче не става въпрос за фолк певицата Емануела, питат се интриганти.

JcMcRa4.md.jpg

В откровенията си Николов не крие, че Рълев е бил единственият човек от риалитито, който е допуснал до себе си по време на играта и извън нея. "Простил съм му това, което е направил, но това промени отношенията ни. Няма да е същото както беше преди", категоричен е ресторантьорът.

Мартин призна също, че с дъщерята на Виолета са заровили томахафките, като помиряването се е случило неотдавна. "Виждахме се няколко пъти с нея, но аз я подминавах. Не и казва и "Здравей!". "Наскоро се видяхме, поговорихме си хубаво и тя отново ми каза, че не е искала така да се получи, извини ми се хиляда пъти, което е факт, защото наистина много пъти изрече тези думи. Накрая й викам: "Добре де, защо навсякъде казвате, че съм бил влюбен в теб?" И тя с нейния поглед и почна и да клати главата и ми вика: "Добре, не си влюбен, харесваш ме!" А аз я контрирах: "Дени, много добре знаеш какви са ни били взаимоотношенията!", разказва Марто.

Стратегът от "Игри на волята" е разговарял и с майката на Дени, с която също вече са приятели. Виолета му казала, че в момента постъпва правилно. И че е по-тънкообиден отколкото трябва. "Това е безспорен факт и не трябва да приемам нещата толкова вътрешно", потвърждава Мартин и допълва: "Каквото сме имали да си кажем с нея, сме го направили и вътре в играта, и отвън. Нямам намерения да я подминавам и да не й казвам "Здравей!". И даже си стиснахме ръцете и си казахме "Мир, стига вече!", затваря тази страница богаташът, който потвърди пред Мон Дьо, че е милионер, колкото и Емануела да не го е знаела.