Телевизиите взилат в свирепа война за рейтинг, като Би Ти Ви залага и на нови предавания, липсвали от ефира с години. Състезанието "Кой обича България?" ще блести с водещата Алекс Сърчаджиева, която пък издаде какви награди ще печели публиката. "Наградите ни са страхотни и често български: Туршия, сладко по оригинална рецепта, пълнени чушки", сподели за първи път актрисата, чу Hotnews.bg. Забавната телевизионна игра, посветена на родината, обещава нови знания и отлично настроение за цялото семейство пред екрана, а очевидно и вкусни и необичайни награди.

Мария Игнатова, която този сезон застава до Емо Чолаков в "Един за друг" също снима без прекъсване риалити предаването в познатата къща край София. На шега тя показа първата двойка, която влиза в двора на баровската хасиенда-двойка бездомни кучета, които чакат появата на екипа.

Това е нещо ново и съвсем различно от всичко, което съм правила досега. Харесвам Емо и неговото невероятно чувство за хумор. Да застана редом до него в петия сезон на „Един за друг“, за мен ще бъде огромно удоволствие. Човешките взаимоотношения винаги са били изключително любопитни и нямам търпение да се впусна в приключението и да наблюдавам двойките от първия ред“, коментира от своя страна Мария Игнатова.