Днес за последно Любенов ще бъде лице на предаването, а последен негов гост ще е точно бившата панелистка на Гала, която прави шеметно завръщане в ефир. Тя ще се появи в края на токшоуто, а от 8 февруари става негово лице засега само за пролетния тв сезон. Така беше с Любенов, който пое предаването от есента с изричната уговорка, че ще му посвети само един сезон и после ще се върне единствено към изявите си през уикенда.

Откакто се появи на екрана, вечерното шо,, което първоначално се излъчваше в събота, сменя водещия си за 5-и път. Преди Любенов през ефира му минаха радиожурналистът Димитър Павлов, актьорът Ники Станоев и певецът Орлин Павлов.

Андреа Банда Банда е популярна като създател на съдържание и инфлуенсър в социалните мрежи, но вече има и телевизионен опит. Тя беше панелист в "На кафе" с Гала по Нова ТВ, като след свалянето си от ефир се ожали, че преживяла нервен срив. После се съвзе от него и през 2022 г. беше част от екипа на БНТ, който правеше предаванията за мачовете от Световното първенство по футбол в Катар. Тя е учила режисура в Лондон, създател е и на канала "Дръж ми пуканките" във VBox7, в който правеше ревюта на филми и сериали.