Hotnews.bg напомня, че двамата имаха отношения, които днес риалити героинята определя като страшна грешка и дори не иска да ги нарича връзка. "Месец и половина съм била с Кристиан и е силно казано, че това нашето може да се нарече връзка", обяснява щерката на Виолета, която обвинява мачото, че бил патологичен лъжец.

"Не съм виждала друг като него, който да лъже толкова много. Не мога да приема патологичен лъжец, абсурдно е да съм във връзка с такъв мъж. Когато го разбрах, си казах, че не е за мен. Дори имам съмнения, че жълтурските статии и "новинки" по мой адрес идват от него", обяснява Дeнислава. Тя е категорична, че не той, а тя е прекратила отношения им като за половин час си събрала багажа от дома му и си тръгнала. "Мислех си, че колкото по-бързо приключа, толкова по-добре за мен".

Денислава определя отношението на Кристиян като простотия и твърде, че бившата съпруга Джулия била на същото мнение като нея. "Докато бях 20 дни в Чистилището имах цялото време на света да си преосмисля нещата. Толкова разсъждавах за отношенията си с Кристиан, че ако тогава имах възможност да звънна и да му кажа, че приключвам, щях да го направя", категорична е риалити героинята пред "Уикенд". Какво казва за майка си, доходите и "Един за друг"-четете в следваща статия само в Hotnews.bg, а чак после и в други сайтове.